GVG_Beton_siteicoon

Natuursteen Van Landeghem Temse

Onder de nieuwe magazijnen en verwerkingshal mochten wij twee kelders realiseren die functie zullen doen als stockageruimte en bufferingsputten (septische, water). Eerst werd de grote kelder van ca. 1.100 m² uitgevoerd en in opvolging werd de kleine kelder van ca. 400 m² gerealiseerd. Beide keldervloer mochten we polieren. De grote kelder werd volledig omringt door berlinerwanden enkelzijdig bekist en bevatte extra funderingszolen die op de paalkoppen dienden gerealiseerd te worden. De kleine kelder was vrij rondom en kon dubbelzijdig bekist worden. Beide kelders hadden specifiek maatwerk in vertandingen, verdiepte zones, …

Opdrachtgever : Natuursteen Van Landeghem
Architect : Cneut Christophe

GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu