GVG_Beton_siteicoon

Over ons

Historiek

Onze KMO Beton- & Grondwerken Van Gaeveren NV werd opgericht door Geert Van Gaeveren en zijn vrouw Karin op onze huidige locatie in Waasmunster.

In zijn tienerjaren was Geert gekend als “het zandmanneke” omdat hij veel zand uitvoerde. Gaandeweg ging hij meer opritten plaatsen en kwam ook zijn vrouw Karin mee in het familiebedrijf van schoonvader Charles Van Gaeveren en schoonmoeder Christianne Saelens. Karin ging mee op de werven en reed veel met de vrachtwagen.

Samen met Geert’s broer François en vader Charles werden de activiteiten van Ondernemingen Van Gaeveren verder uitgebouwd in betonwerken- en transport. Hierin vonden de broers elk hun weg, waarna ze uiteindelijk elk hun eigen firma oprichtten en de activiteiten afsplitsten.

Geert en Karin kregen twee kinderen die nauw bij de activiteiten van de familie opgroeiden. Even voorspelbaar als onvoorspelbaar vervoegden Evelien en Andy na hun studies hun ouders. Evelien studeerde boekhouding en fiscale wetenschappen, Andy genoot een bouwkundige opleiding. Samen staat het bedrijf sterker dan ooit en zien we een evolutie naar de volgende generatie.

Het harde werk en de kansen die ze van hun ouders kregen, leggen de kinderen niet naast hen neer. De GVG in onze naam staat dan ook voor Geert Van Gaeveren, onze grondlegger en voorbeeld.

Onze firma is een echt familiebedrijf waar twee generaties de handen dagelijks in elkaar slaan.

vader-en-zoon-Van-Gaeveren

Ons team

Bestuur GVG Beton
GVG_Fotopost_Geert
GVG_Fotopost_Andy
GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu