GVG_Beton_siteicoon

Diensten

Beton verhardingen

Ter plaatse storten en verwerken van beton is al meer dan 40 jaar onze specialiteit.

Naast beton storten voor funderingselementen en funderingsplaten, kan u bij ons ook terecht voor geborstelde, gepolierde en uitgewassen betonverhardingen, voor binnen- en buitentoepassingen, voor vlakke of hellende gebruiken zoals bij inritten. Zowel voor kleinere als grotere projecten, zowel voor private als professionele toepassingen. Zo mochten wij al talloze bedrijfsterreinen, magazijnen, opritten en terrassen voorzien van beton.

De wapeningswerken alsook het bekistingwerk, voorzien van hoek- of dilatatieprofielen, de voorbereidende grond- en rioleringswerken kunnen tevens door ons worden verzorgd. De aanhorige voorbereidende werken (grondwerken, bekisting, …) hoeven niet via ons te verlopen, maar kunnen dus (deels) door uzelf of een andere aannemer worden uitgevoerd.

Industriële betonvloeren zijn kwalitatief en onderhoudsvriendelijk. U kan de
afwerkingsgraad zelf kiezen qua gladheid of antislip en qua 
kleur zoals o.a. natuurgrijs, arduinblauw, antraciet of rood. 

Naast de betonwerken kunnen wij dus ook instaan voor aanverwante werken zoals grond- en rioleringswerken, niet enkel voor de betonvloer. Dit kan bij garages gaan over het inwerken van een smeerput, het ter plaatse stellen van betonwanden voor stockage of optrekken van gebouwen, verdiepte zones of betonputten voor buffering, machineputten, kelders, … op maat (cfr. Betonconstructies).

GVG over-ons
GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu