GVG_Beton_siteicoon

Vacatures

BETONPOMPIST
Bediener betonpomp

Wij zijn op zoek naar een ervaren en/of jonge getalenteerde betonpompist ! Heb jij ervaring met vrachtververkeer, eventueel beton(werken) en het bedienen van bv. telescoopkranen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Verdere opleiding is mogelijk. 

We verzorgen graag onze betonwerken met een compleet team dat op elkaar is ingespeeld. Daarmee bieden we jou het grote voordeel dat je op ondersteuning kan reken wij bv. opstellen, uitvoering en opkuis. Neem contact voor een verkennend gesprek! Wij voeren alles in eigen beheer uit en bieden jou héél afwisselend werk.

Vereiste eigenschappen
• Betrouwbaar
• Communicatief
• Flexibel
• Nederlandstalig
• Sociaal
• Teamspeler
• Nauwkeurig en zin voor verantwoordelijkheid
• Talent voor fijne bediening en positionering van machines
• Ervaring met vrachtwagen en beton

Aanbod
We bieden jou een leuke werksfeer, werkzekerheid en een afwisselende job (naast zuiver pompwerk is er ook mogelijkheid voor divers transportwerk) waar je veel voldoening uit kan halen.

Beton- & Grondwerken Van Gaeveren legt zich toe op betonverhardingen en betonconstructies zoals kelders, loskades, maatputten, opritten, … van kleine tot grotere project voor diverse toepassingen. We zijn een familiale KMO en werken voornamelijk in een straal van 25 km vanaf onze depot in Waasmunster.

INTERESSE?

Bel vandaag nog naar Geert op 0475 84 48 00 of Evelien op 0474 97 94 03 of ons kantoor 052 46 13 95 mail je CV door naar evelien@gvgbeton.be

Onmiddelijke indiensttreding mogelijk, uren bespreekbaar!

GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu