GVG_Beton_siteicoon

Vacatures

grondwerkER
HAndlAnGER BOUW

Wij zijn op zoek naar een ervaren en/of jonge getalenteerde grondwerker ! Heb jij ervaring met grondwerk, (kleine) verhardings- en rioleringswerken, kan je handgereedschap hanteren en heb je zin om samen met joviale ervaren collega’s aan de slag te gaan?  We bieden jou veel afwisseling, regionaal werk, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Neem vrijblijvend contact voor een verkennend gesprek! 

Vereiste eigenschappen
• Betrouwbaar
• Communicatief
• Flexibel
• Nederlandstalig
• Sociaal
• Teamspeler
• Nauwkeurig en zin voor verantwoordelijkheid
• Ervaring (of leergierigheid) met handgereedschap en kleine machines

Aanbod
We bieden jou een leuke werksfeer, werkzekerheid en een afwisselende job (naast zuiver grondwerk voor beddingen te nivelleren bieden we ook aanhorende voorbereidingswerken zoals coffrage plaatsen, wapening, deksels plaatsen, boordstenen, andere verhardingen zoals grind- of klinkers, … ) waar je veel voldoening uit kan halen.

   

Beton- & Grondwerken Van Gaeveren legt zich toe op betonverhardingen, funderingen en betonconstructies zoals kelders, loskades, maatputten of stockages waarvoor we de voorbereidingswerken of aanhorende verhardingswerken eveneens verzorgen. We werken voornamelijk in een straal van 20 km en werken zowel voor particulieren als professionelen.

INTERESSE?

Bel vandaag nog naar Evelien op 0474 97 94 03 of 052 46 13 95 mail je CV door naar evelien@gvgbeton.be

Onmiddelijke indiensttreding mogelijk, uren bespreekbaar!

GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu