GVG_Beton_siteicoon

Vacatures

Kraanmachinist grondwerk

Wij zijn op zoek naar een ervaren en/of jonge getalenteerde kraanman ! Heb jij ervaring met rups- en bandenkranen van 1 tot 26 ton voor nivelleringswerken, rioleringswerken, grondverzet en diverse werken, ben je gemotiveerd en flexibel? Neem contact voor een verkennend gesprek! Wij voeren alles in eigen beheer uit en bieden jou héél afwisselend werk.

Vereiste eigenschappen
• Betrouwbaar
• Communicatief
• Flexibel
• Nederlandstalig
• Sociaal
• Teamspeler
• Nauwkeurig en zin voor verantwoordelijkheid
• Talent voor machinaal nivelleren
• Ervaring met diverse graafkranen en machines

Aanbod
We bieden jou een leuke werksfeer, werkzekerheid en een afwisselende job (naast zuiver kraanwerk ook aanhorende voorbereidingswerken zoals coffrage plaatsen, eventueel wapening, deksels plaatsen, boordstenen, … ) waar je veel voldoening uit kan halen.

Beton- & Grondwerken Van Gaeveren legt zich toe op betonverhardingen en betonconstructies zoals kelders, loskades, maatputten of stockages waarvoor we de voorbereidingswerken of aanhorende verhardingswerken eveneens verzorgen. We werken voornamelijk in een straal van 20 km en werken zowel voor particulieren als professionelen.

INTERESSE?

Bel vandaag nog naar Evelien op 0474 97 94 03 of 052 46 13 95 mail je CV door naar evelien@gvgbeton.be

Onmiddelijke indiensttreding mogelijk, uren bespreekbaar!

GVG_Beton_siteicoon

Fundeert uw toekomst

GVG_Beton_Logo_wit
Privacy policy
Terms of use
Design by Thomas Mahieu